Sie sind hier:   Startseite > Projekter > Slæde tur

Deutsche Schule Lügumkloster

Seitenanfang
Seite
Menü

Slæde tur

Med hele skolen på kælkebakken i Løgumgårde

Seite auf deutsch Seite auf deutsch

Schlittenfahrt

”Det er den bedste skoledag overhovedet”, mente Louca, en elev fra femte klasse, da hele skolen var på kælkebakken i Løgumgårde i mandags. Det er efterhånden sjældent, at man overhovedet har muligheden, for at tage af sted, for at kælke. Derfor blev der fra skolens side reageret hurtigt, da vejrmeldingen i søndags lovede frost og snefald. Medarbejdere og forældre blev informeret således, at alle elever havde varmt tøj og deres kælke med i skole.

Schlittenfahrt

Efter tredje undervisningstime blev der så kørt i konvoj til Løgumgårde. Der var nogle forældre, der heldigvis hjalp med transporten.

På kælkebakken havde eleverne fra børnehaveklassen til og med 7. klasse et par fantastiske timer. Uden at være bange susede børnene hujende og med fuld fart ned ad bakken. Der var mange, der væltede undervejs, men der var store smil og der var heldigvis ingen, der slog sig. Et par af lærerne blev engageret som i gang skubbere, og så gik den vilde fart ned ad bakken. Da de kom tilbage til skolen ventede der varm kakao til dem alle sammen, så de kunne få varmen igen. Det var en dejlig dag i sneen for alle elever.

Schlittenfahrt

Schlittenfahrt

« vorige Seite Seitenanfang nächste Seite »
Seitenanfang
Seite
Menü
Seitenanfang
Seite
Menü

Deutsche Schule Lügumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Lügumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - So findet Ihr uns
Den tyske skole Løgumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Løgumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - info@dsluegumkloster.dk
Webdesign Alexander Willbränder | Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login