Sie sind hier:   Startseite > Fotogalerie > Schuljahr 2018/2019 > Rynkebyløb

Deutsche Schule Lügumkloster

Seitenanfang
Seite
Menü

Rynkebyløb

Deutsche Schule Lügumkloster deltog i år for første gang ved Rynkebyløbet, der afholdes hvert år sidste dag før påskeferien til fordel for Børnelungefonden.

Som optakt til projektet havde eleverne besøg af Mette Roed Olesen, der deltager i Rynkebycykelløbet til Paris her til sommer. Mette fortalte meget entusiastisk om både om skole- og om cykelløbet, så eleverne var meget motiverede til at deltage.

De blev opfordret til at tegne minisponsorater hos venner og familie, som forpligtigede sig til at betale et aftalt beløb per runde.

Vores elever løb fredag, d. 22.marts om formiddagen fra klokken elleve til klokken tolv midt i Løgumkloster en strækning på 500 meter rundt om markedspladsen. Der var mange forældre, der kom for at se på og heppe på børnene. Der var flere af forældrene, der løb en runde eller to – nogle havde endog taget barnevognen med på turen. Undervejs var der bygget et pitstop op, hvor eleverne kunne få lidt Rynkeby juice at drikke eller lidt frugt. Pedellen havde også sørget for kaffe og te til forældrene.  

Rynkebyteamet var repræsenteret ved tre deltagere, der hjælp med at motivere og med at sætte streger per runde på børnenes hænder. De flittigste nåede 15 runder, der var lig med 7,5 kilometer – en flot præstation!

Rynkebyløbet er et virkelig godt arrangement, hvor deltagelsen er det vigtigste. Eleverne løber i den gode sags tjeneste og får samtidig masser af frisk luft og motion. En virkelig god dag, der sluttede med, at alle eleverne fik et Rynkeby armbånd og et diplom.

« vorige Seite Seitenanfang nächste Seite »
Seitenanfang
Seite
Menü
Seitenanfang
Seite
Menü

Deutsche Schule Lügumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Lügumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - So findet Ihr uns
Den tyske skole Løgumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Løgumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - info@dsluegumkloster.dk
Webdesign Alexander Willbränder | Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login