Sie sind hier:   Startseite > Projekter > Financiel hjælp til ny legeplads

Deutsche Schule Lügumkloster

Seitenanfang
Seite
Menü

Financiel hjælp til ny legeplads

Seite auf deutsch Seite auf deutsch  

På Deutsche Schule Lügumklosters arealer vil der ske forandringer i dette kalenderår. Der bygges en ny børnehave, et nyt klasseværelse, parkeringsplads til personale ud mod Vænget m.m.. I den forbindelse skal der anlægges nye legepladser.

En økonomisk indsprøjtning til foretagenet kom i onsdags fra Sparekassen Løgumklosters Fond. Filialdirektør Gerda Petersen kom forbi med en stor check på 30.000 kroner.

Filialdirektør Gerda Petersen (l.) med den store check. Eleverne fra 3./4. Klasse stillede gerne op til fotografering. Foto: Monika Thomsen

„Vi er meget glade for, at vores lokale pengeinstitut understøtter os så gavmildt ! ” sagde skoleleder Connie Meyhoff Thaysen.

Gerda Petersen mente, at pengene fra Sparekassen Løgumklosters Fond er til for at støtte lokale projekter. Det er heller ikke første gang, at skolen har fået midler fra den.
Fonden blev grundlagt i 2009 da ”Sparekassen Løgumkloster” fusionerede med ”Den Jyske Sparekasse”. Da den nye sammenlægning med ”Vestjysk Bank” i starten af 2021 blev en realitet, betød det, at Fonden havde en sum på 4,2 millioner, som vil kunne fordeles i løbet af de kommende fem år. I første omgang er der blevet uddelt 450.000 kroner til Sparekassen Løgumklosters forhenværende virkekreds, fortalte Gerda Petersen.

Filialdirektør Gerda Petersen (l.) og skoleleder Connie Meyhoff Thaysen i samtale om planerne. Foto: Monika Thomsen  

På græsplænen foran den gamle hovedbygning etableres en ny parkeringsplads til personalet og et cykelskur. Foto: Monika Thomsen

Forberedelserne til de mange nyetableringer er i fuld gang. Bestyrelsen og medarbejdere fra skolen har været i gang, for at flytte og redde de planter, der kan reddes. I løbet af vinteren er der dog også blevet fældet nogle træer ud mod Vænget, fordi der her skal etableres personaleparkering. På grund af stigende elevtal skal der også tilbygges et nyt klasseværelse ud mod omkørselsvejen.

Placeringen af det nye klasseværelse  Foto: Monika Thomsen

Forfatter: Monika Thomsen

« vorige Seite Seitenanfang nächste Seite »
Seitenanfang
Seite
Menü
Startseite Druckansicht Kontakt-Formular Inhaltsverzeichnis

Deutsche Schule Lügumkloster
Deutsche Schule Lügumkloster
Ringgade 1a - DK-6240 Lügumkloster
Den tyske skole Løgumkloster
Ringgade 1a - DK-6240 Løgumkloster
Tel.: +45 74 74 37 21
info@dsluegumkloster.dk
So findet Ihr uns

Deutscher Schul- und Sprachverein für Nordschleswig

 
Seitenanfang
Seite
Menü

Deutsche Schule Lügumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Lügumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - So findet Ihr uns
Den tyske skole Løgumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Løgumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - info@dsluegumkloster.dk
Webdesign Alexander Willbränder | Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login