Sie sind hier:   Startseite > Projekter > Rynkebyløb 2019

Deutsche Schule Lügumkloster

Seitenanfang
Seite
Menü

Rynkebyløb 2019

  Seite auf deutsch Seite auf deutsch

Deutsche Schule Lügumkloster deltog i år for anden gang ved Rynkebyløbet, der afholdes hvert år sidste dag før påskeferien til fordel for Børnelungefonden.

Som optakt til projektet havde eleverne besøg af Mette Roed Olesen, der deltager i Rynkebycykelløbet til Paris her til sommer. Mette og hendes cykelpartner fortalte meget entusiastisk om både om skole- og om cykelløbet, så eleverne var meget motiverede til at deltage.

De blev opfordret til at sælge blomster blade, som så blev hængt op på skolens sponsorvæg. Eleverne har været meget flittige til at samle penge ind hos venner og familie og forretningsfolk.

Fredag, d. 12. april løb eleverne så i en time. Da sponsorerne denne gang ikke skulle sponsere per runde, blev der fra skolens side udtænkt ideer som gulerod for at få løbet rigtig mange runder. Alt efter, hvor mange runder, der blev løbet i fællesskab, steg præmien for eleverne. Strækningen var rundt om mølledammen i Løgumkloster. En runde er på 700 meter og eleverne fik hjælp af mange forældre, bedsteforældre, venner og yngre søskende.

Undervejs på turen var der bygget et pitstop op, hvor eleverne kunne få lidt Rynkeby juice at drikke eller lidt frugt. Pedellen havde også sørget for kaffe og te til forældrene.

Rynkebyteamet var repræsenteret ved fire deltagere, der hjalp med at motivere. Skolens første Rynkebyløb skolemester blev Jonatan von Oettingen fra 7. klasse, der klarede 11,2 Kilometer i den afsatte time. Hans lillebror Franz fra 3. Klasse blev nummer to med 8,4 kilometer og Bjørn Waldemar Stenkilde fro børnehaveklassen opnåede en tredje plads med 7,7 kilometer.

Til slut blev der afsløret, hvor mange penge eleverne havde samlet ind. En flot check på 13.451 kr blev overrakt til Rynkeby deltagerne. Det svarer til, at hver elev i snit har indsamlet 354 kr !! En flot præstation !

Rynkebyløbet er et virkelig godt arrangement, hvor deltagelsen er det vigtigste. En virkelig god dag, hvor eleverne løber i den gode sags tjeneste og får samtidig masser af frisk luft og motion.

« vorige Seite Seitenanfang nächste Seite »
Seitenanfang
Seite
Menü
Seitenanfang
Seite
Menü

Deutsche Schule Lügumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Lügumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - So findet Ihr uns
Den tyske skole Løgumkloster - Ringgade 1a - DK-6240 Løgumkloster - Tel.: +45 74 74 37 21 - info@dsluegumkloster.dk
Webdesign Alexander Willbränder | Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login